Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Трамайна зупинка

Варта 1

Четвер, 7 березня 2019, 16:03

У Львові внормують висоту платформ на трамвайних зупинках

Трамайна зупинка

Андрій Садовий створив робочу групу для впорядкування висоти платформ на трамвайних зупинках. 

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №89 від 6 березня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для впорядкування висоти платформ на трамвайних зупинках.

"Утворити робочу групу щодо впорядкування висоти платформ на трамвайних зупинках" – йдеться у документі.

Робочу групу створено, беручи до уваги неодноразові скарги мешканців та комунальних перевізників Львова на значну висоту платформ на трамвайних зупинках, які ускладнюють роботу громадського транспорту та створюють потенційну загрозу травмування пасажирів.

Керівником робочої групи став заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Андрій Білий, а секретарем –головний спеціаліст відділу паркування та організації дорожнього руху управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Костянтин Баранюк.

Робоча група має напрацювати міські стандарти висоти платформ на трамвайних зупинках та інформувати Львівського міського голову про результати напрацювань.

Нагадаємо, з 2017 року у Львові розпочали облаштовувати нові зупинки (з двома рекламними конструкціями типу "сіті-лайт"). Нещодавно Сихівська РА замовила у ТзОВ "Європейський парк" за 248 тис грн зупинку громадського транспорту, яку встановлять на вулиці району. 

Також на вулицях Личаківського району за 577 тис грн встановлять 8 зупинок громадського транспорту.

Додамо, раніше Андрій Садовий створив робочі групи для визначення норм з вивезення сміття у Львові, для участі комунальних підприємств у проекті "Міський громадський транспорт України", для розробки програми перспективного розвитку промислових зон Львова, для недопущення політичної агітації у комунальних та освітніх закладах Львова та для напрацювання проекту Плану сталої міської мобільності Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.