Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

nanophase.com

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 13:45

Якісна політика відображається у діях, а не гаслах – Олег Баран

Депутат Львівської обласної ради, кандидат у народні депутати у 117 в. о. Олег Баран закликає виборців провести своєрідну люстрацію кожного з кандидатів у нардепи, щоб 28 жовтня  зробити свій вибір не керуючись солодкими гаслами політиків, чи  суперечливими соціологічними показниками, а спроможністю кандидатів вирішувати проблеми регіону та країни загалом.

 

За словами Олега Барана, чимало політиків приходять до влади, не маючи за плечима жодного досвіду, а найголовніше – розуміння як вирішувати ті чи інші питання.

«Пріоритетом нового парламенту повинно стати економічне зростання нашої держави. Нам необхідно разом працювати над створенням рівних можливостей для усіх підприємців, розвитку усіх галузей. Мова йде про зниження податкового тиску, забезпечення умов для створення нових підприємств, вітчизняних виробництв. Цим питанням повинні займатися професійні люди, які здатні застосувати дієві механізми.  На жаль, сьогодні робота багатьох політиків обмежується лише голосними обіцянками   про зміну влади чи  на кшталт  «відродимо економіку» . При цьому вони мало розуміють, як змусити економіку запрацювати ефективно та не мають шляхів для втілення своїх декларативних заяв», – наголошує Олег Баран.

На думку депутата, Галичина повинна в чергове стати зразком прояву патріотизму та об’єднатися  в конкретних діях. Він закликав, щоб майбутні парламентарі  від Львівщини, незважаючи на свою політичну приналежність, замість словесних міжусобиць об’єдналися у Верховній Раді  заради основної мети – економічного  зростання усієї України та перш за все свого краю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.