Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. С.Голубовича, 19

google.com.ua

Четвер, 21 березня 2019, 11:57

Міськрада продала приміщення у Залізничному районі за 685 тисяч гривень

вул. С.Голубовича, 19

Львівська міськрада продала приміщення у будинку на вул. С.Голубовича, 19 за 685 тис грн.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення цокольного поверху на вул. С.Голубовича, 19 у Львові, загальною площею 60,8 кв.м.

Будинок, в якому знаходяться приміщення, розташований в Залізничному районі Львова. Район розташування характеризується в основному житлово-комерційною забудовою міста.

Поруч та неподалік будинку знаходяться: житлові будинки з вбудованими на перших та цокольних поверхах комерційними об'єктами, магазини, кафе-бари, відділення банків, Hostel StareMisto, Львівський державний цирк, Галицький районний суд Львова, Шпиталь імені митрополита Шептицького, приміський вокзал, ринок "Привокзальний", школа, дитячий садочок, та інша забудова міста.

Аукціон стартував 19 березня, участь у ньому взяло двоє підприємців: Володимир Верещинський та Сергій Іванов-Костецький, які запропонували за приміщення 685 001 грн та 685 000 грн відповідно. Переможцем закупівлі обрали Володимира Верещинського, а початкова вартість приміщення становила 584 160 грн. 

За даними порталу YouControl, Володимир Верещинський є керівником ТзОВ "Комарнівський сирзавод" у Городоцькому районі.

Нагадаємо, раніше ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

А приміщення у будинку на площі Ринок, 38 придбала ТОВ "Крімсон Корп" за 56 млн грн, що на 6 млн грн більше, за початкову ціну. Також міськрада продала за 6 млн грн кам’яницю на Площі Ринок зі спадщини ЮНЕСКО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.