Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

dei.lviv.ua

Середа, 3 квітня 2019, 11:00

Львівське сміття виявили на Миколаївщині

львівське сміття

Між селами Устя та Рудники вантажівка вивантажила близько 120 куб.м сміття зі Львова.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Екологи провели перевірку на території Миколаївського району та виявили між селами Устя та Рудники біля річки Колодниця виявлено несанкціоноване звалище сміття на площі 77 кв.м загальним об'ємом близько 120 куб.м.

За інформацією місцевих мешканців, сміття ще в ніч з 27 на 28 березня незаконно скинула вантжівка без пізнавальних знаків, а серед сміття виявили фіскальні чеки, видані супермаркетами та закладами харчування Львова.

Наразі інспекція скерувала листи у Миколаївське відділення поліції та Миколаївську райдержадміністраці щодо ліквідації незаконно вивезеного сміття.

Нагадаємо, у березні львівське сміття виявили у селищі на Житомирщині. А на початку лютого міський голова Львова Андрій Садовий на прес-конференції у Рівному у відповідь на питання про масовий вивіз львівського сміття до цього міста назвав це "спланованою спецоперацією СБУ".

Також в травні 2017 року поліція Рівненщини затримала  вантажівку ЛКП "Львспецкомунтранс", яка незаконно скидала сміття на території області.

Зазначимо, наразі Львівська ОДА вивозить сміття з міста з кінця червня 2017 року. Протягом 2018 року міська рада виділила Львівській ОДА 300 млн грн на львівське сміття, а у 2019 році – львівські депутати передбачили у бюджеті ще 300 млн грн на вивіз сміття зі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.