Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

приміщення "Чародійки"

zelemin-art.com

П'ятниця, 5 квітня 2019, 15:50

"Чародійку" в центрі Львова перепланують під готель з басейном на даху

приміщення "Чародійки"

У будинку "Чародійки" на вулиці І. Франка, 23-А одразу дві фірми будуватимуть офіси та готель.

Сьогодні, 5 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради видав відповідні містобудівні умови та обмеження на реконструкцію ТзОВ "Чародійка Холдинг" нежитлових приміщень з переплануванням та приєднанням верхнього технічного поверху у нежитловій будівлі на вул. І. Франка, 23-А з пристосуванням під офісні приміщення.

А у внутрішньому дворі будівлі планує будувати офісну будівлю ТзОВ "Елембуд", яке отримало дозвіл від виконкому знести існуючу сьогодні котельню. Фірма будуватиме офісі у внутрішньому дворі на земельній ділянці площею 0,0165 га, цільове призначення якої – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. Вид використання – обслуговування нежитлової будівлі.

У міськраді встановили, що висота будівлі після реконструкції не повинна перевищувати 19,75 м. Приміщення знаходяться у межах історичного ареалу Львова, тому будівництво здійснюватиметься з дотриманням будівельних норм відповідно до Закону України "Про охорону культурної спадщини".

За словами головного архітектора Львова Юліана Чаплінського, у цьому приміщенні збираються відкрити готель. Згідно з проектом на даху будинку планують зробити ресторан з терасою та басейн.

За даними YouControl, ТзОВ "Чародійка Холдинг" створили рік тому за адресою вулиця І. Франка, 23-А. Кінцевими бенефіціарними власниками є троє іноземці Джордж Кюніг (Німеччина), Ламберт Грасерн (Австрія) та Ламберт Грасерн (Ліхтенштейн). Розмір статутного капіталу становить 150 тисяч гривень.

ТзОВ "Елембуд" створили лише три місяці тому, однак фірма також зареєстрована на вул. І. Франка, 23-А.

Засновником підприємства є Олександр Барилюк з міста Буськ. Основний вид діяльності ТзОВ "Елембуд" – будівництво житлових і нежитлових приміщень, розмір статутного капіталу – 10 тисяч гривень.

Нагадаємо, У Львові демонтують незаконну багатоповерхівку на вулиці Личаківській, а У 8-ій лікарні Львова облаштують відділення комп'ютерної томографії

Раніше Варіанти дослідили ситуацію із незаконними забудовами у місті та дізналися як забудовують історичну частину Львова, яка входить до списку світової спадщини ЮНЕСКО.

візуал: zelemin-art.com

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.