Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Городоцька, 301

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 12 квітня 2019, 11:06

Львівська фірма за півціни придбала приміщення на вулиці Городоцькій

вул. Городоцька, 301

Львівська міська рада продала приміщення на вул. Городоцька, 301 за 560 тис грн, хоча їх початкова вартість становила більше 1 млн грн.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro із зниженням стартової ціни на 50% приміщення в цокольному поверсі на вул. Городоцька, 301 у Львові, загальною площею 146,8 кв.м.

Повторний аукціон відбувся 11 квітня, у часть у ньому взяв лише один учасник – ТОВ "Ред Консалтинг", що запропонував 560 000 грн за це приміщення. Його ж обрали переможцем торгів.

Зазначимо, перший аукціон стартував 19 березня, початкова вартість приміщення тоді становила 1 097 088 грн, однак її зменшили до 548 544 грн. В управлінні комунальної власності пояснили, що ці приміщення не придбали під час першого етапу, відтак, повторний аукціон оголошується зі зниженням стартової ціни на 50%.

5-поверховий будинок знаходиться в Залізничному районі Львова. Район розташування характеризується в основному житловою багатоповерховою забудовою, дещо далі розміщені промислові об’єкти.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Ред Консалтинг" зареєстроване у Львові з 2016 року, займається діяльністю у сфері бухгалтерського обліку й аудиту та консультуванням з питань оподаткування. Власниками фірми є стриянин Денис Бурлака (ПП "Церера Технолоджіс") та львів'янин Назар Микитин (ТОВ "Ред Системс" і ТОВ "Ред Тег"). Розмір статутного капіталу підприємства становить 100 000 грн.

Нагадаємо, раніше ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

А приміщення у будинку на площі Ринок, 38 придбала ТОВ "Крімсон Корп" за 56 млн грн, що на 6 млн грн більше, за початкову ціну. Також міськрада продала за 6 млн грн кам’яницю на Площі Ринок зі спадщини ЮНЕСКО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.