Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

водойма

Понеділок, 6 травня 2019, 11:49

Двох керівників рибоохоронного патруля Львівщини судитимуть за хабар

водойма

Чиновникам загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Слідчі прокуратури Львівської області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні  щодо двох керівників управління Державного агентства рибного господарства у Львівській області. Посадовців звинувачують у хабарництві та зловживанні службовим становищем.

Відомо, що порушники на початку цього року вимагали та отримали від приватного підприємця 28 тис грн на незаконну експлуатацію водойми на Яворівщині та вплив на прийняття рішення щодо режиму експлуатації цієї  водойми.

Обвинувальний акт вже скерували до Сихівського районного суду Львова.

Дії зловмисників підпадають під ч. 3 ст. 368, Кримінального Кодексу України, яка передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до 3 років.

Крім того, згідно з ч. 2 ст. 28 та ч. 3 ст. 3692 посадовцям може загрожувати штраф у розмірі від 750 до 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або позбавлення волі строком від 2 до 5 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.