Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перекриття руху

Варта1

Четвер, 23 травня 2019, 15:08

Власники МАФів перекрили рух в центрі Львова

перекриття руху

Львівські підприємці, які пікетують проти заборони продажу алкоголю, заблокувала рух на проспекті Свободи.

Про це повідомила ГО "Варта 1" на своїй сторінці у Facebook.

Підприємці малого та середнього бізнесу, які вимагають скасувати ухвалу про заборону продажу алкогольних напоїв на пива у МАФах, перекрили рух транспорту на проїжджій частині біля пам'ятника Шевченку та на проспекті Свободи у Львові.

"За інформацією нашого кореспондента, близько 60 людей рухалися на пішохідному переході, час від часу пропускаючи спецтранспорт. Згодом мітингувальники організували колону і вирушили до ринку "Добробут" – йдеться у повідомленні.

Відомо, що частина мітингувальників залишилися під будівлею міської ради та продовжують пікетувати, не зважаючи на те, що сесію міської ради перенесли.

Нагадаємо, сьогодні вранці близько 300 власників МАФів влаштували пікет під будівлею Львівської міської ради проти заборони продажу алкоголю.

Додамо, 4 квітня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про заборону здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом у тимчасових спорудах.

У зв'язку з цим 11 квітня, на порталі е-петицій була зареєстрована петиція Андрія Сітарчука з вимогою відмінити ухвалу "Про неприпустимість здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом в тимчасових спорудах". А 15 травня Львівський окружний адміністративний суд пікетували власники МАФів з вимогою скасувати цю ухвалу міськради.

Зазначимо, через похорон Маркіяна Іващишина перенесли сесію міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.