Громадянка Назарко 2 км натякала Садовому про його особняк у Польщі

П'ятниця, 31 травня 2019, 16:49

Жінка йшла два кілометри вулицями Львова за Андрієм Садовим і вимагала, щоб міський голова виділив їй квартиру.

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

Одразу після брифінгу Андрія Садового у Львівській міській раді під кабінетом до нього звернулася мешканка Львова, громадянка Назарко, яка заявила, що живе в аварійному приміщенні, а міський голова Львова півтора року тому обіцяв їй надати допомогу на купівлю нового житла.

"Я хочу подивитися вам в очі. Ви мені обіцяли, що надасте допомогу на купівлю житла. Ви є нахабний брехун" – заявила жінка.

На це Андрій Садовий відповів, що у його повноваження не входить видача квартир мешканцям міста, і це питання, натомість, мають розглядати депутати.

"Я не видаю квартир. Це депутати мають прийняти рішення на профільній комісії. Я такий самий обурений як і ви" – відповів Андрій Садовий.

Жінка йшла за міським головою від будівлі Ратуші, через вулицю Коперника до трамвайного Депо на вулиці Сахарова у Львові і всю дорогу зупиняла Садового та голосно вимагала від нього пояснення щодо її квартири.

"Ще раз питаюся, де мої квартири? Прошу ось тут дати мені відповідь. Садовий, ви були в мене вдома і особисто обіцяли" – заявила жінка.

Конфлікт намагалася вирішити директорка Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Ірина Маруняк.

"Ми виділили квартиру цій пані. Станом на сьогодні ця жінка має дві квартири у Львові, і хоче ще одну для своєї доньки. Відпустіть Андрія Івановича і ведіть себе пардонно" – наголосила Ірина Маруняк.

Натомість Андрій Іванович запросив жінку на офіційний прийом у мерію наступного вівторка для вирішення цього питання.

Нагадаємо, у понеділок низка громадських організацій Львова встановила намети на площі Ринок з вимогою відставки міського голови Андрія Садового. Активісти обуруються тим, що у п'ятницю троє чиновників міськради безкоштовно отримали квартири на які претендували учасники АТО зі Львова.

А позавчора активісти увірвалися у будівлю Львівської міської ради, щоб поговорити із чиновниками щодо відставки Андрія Садового. Під час штурму вони побили керівника адміністрації Євгена Бойка, якого госпіталізували із травмою селезінки, та муніципала.

Мітки: акція протесту, Андрій Садовий, відео, ірина маруняк, Львівська міська рада, новини львова