Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Ярош

Понеділок, 3 червня 2019, 15:38

Ярош затесався кулею у парламентські списки Свободи

Дмитро Ярош

Колишній лідер "Правого сектора" Дмиро Ярош оголосив, що йде на парламентські вибори у складі ВО "Свобода".

Про це повідомив Дмитро Ярош на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні народний депутат та колишній лідер правого сектору Дмитро Ярош заявив, що йде на дострокові парламентські вибори від Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Ярош впевнений, що український націоналізм в парламенті дозволить зупинити промосковський реванш і що ВО "Свобода" має стати основою для єдиного націоналістичного списку.

"В Україні йде війна, тому треба лишити у минулому розбіжності, непорозуміння, нездорові амбіції та показати всій нації приклад єднання перед загрозою ліквідації нашої абсолютної цінності – Держави" – наголошує він у повідомленні.

Нагадаємо, що у листопаді 2015 року Дмитро Ярош вийшов із "Правого сектору", а у лютому 2016 року він презентував новий рух ДІЯ у Львові. На президентських виборах 2019 року колишній голова "Правого Сектору" підтримував свободівця Руслана Кошулинського.

Керівником виконкому координаційного центру національного руху "ДІЯ" на Львівщині до серпня 2017 року була Олена Живко, яку Ярош призначив ще у 2016 році. Наразі координатором штабу ДІЯ на Львівщині є Валентин Середюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.