Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 5 червня 2019, 14:20

Садовий підставив Гриценкові та Вакарчукові ліву щоку

Андрій Садовий

Андрій Садовий закликав Вакарчука та Гриценка припинити ворожнечу і підтримати місцевих кандидатів від Самопомочі.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні, 5 червня, мер Львова Андрій Садовий закликав Святослава Вакарчука та Анатолія Гриценка не боротись один з одним. Натомість Садовий запропонував обом політикам підтримати місцевих кандидатів від партії Самопоміч на мажоритарні округи.

"Самопоміч" не ставила за ціль виставити всюди своїх кандидатів. Будемо боротись там, де маємо реально сильних бійців. А таких вже кілька десятків" – написав Садовий.

Нагадаємо, раніше міського голову Львова Андрія Садового переобрали лідером "Самопомочі" й він заявив, що на парламентських виборах партія не планує об'єднуватися з іншими політсилами.  

У травні політична партія обрала першим номером "Самопомочі" на виборах до парламенту від Львівської області депутатку Львівської обласної ради Парасковію Дворянин. Також Парасковію Дворянин і  депутата Львівської міської ради Андрія Шевціва обрали керівниками обласної та міської організації "Самопомочі".

Крім того, Європейська народна партія прийняла у статусі спостерігачів "Самопоміч" та переформатований БПП.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.