Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Українська Галицька Партія

Фб УГП

Четвер, 6 червня 2019, 15:28

Галицький Друль збагатить партію Вакарчука інтелектуальними обертонами

Українська Галицька Партія

Українська Галицька Партія йде на вибори спільно із Голосом Святослава Вакарчука.

Про це повідомила Українська Галицька Партія на своїй стрінці у Фейсбуці.

Як заявив сьогодні на позачерговому з'їзді Української Галицької Партії голова політради Роман Лозинський, партія делегує своїх представників до списку Голосу та разом узгоджує кандидатури по одномандатних виборчих округах Львівщини.

Зокрема, більше десяти членів УГП подали свої кандидатури до списку Голосу, який партія планує оголосити 8 червня на своєму з’їзді у Києві. 

Наразі балотуватимуться за мажоритарною системою: Наталія Піпа (115 округ), Галина Васильченко (118), Олег Шиба (119), Віталій Андрейко (122), Тарас Чолій (123). Від Голосу на округах запропоновані громадський діяч, співзасновник Студентського Братства Львівщини, підприємець Ярослав Рущишин (117) та активіст ГО "Люди країни" Тарас Єлейко (120).

Нагадаємо, що партію Святослава Вакарчука на Львівщині представлятиме голова політради Української Галицької Партії Роман Лозинський.

Додамо, раніше Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії "Голос" й що у список партії не потрапить жоден народний депутат останнього скликання, а також що він планує балотуватися у Верховну Раду на парламентських виборах. За кілька годин у його політичну партію зареєструвалося більше 2 000 учасників, а 50 волонтерів він включив до партійного списку "Голосу" на парламентські вибори.

Також лідер "Голосу" заявив, що його партія не фінансується за кошт олігархів й не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями.

Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.