Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Димінський

П'ятниця, 14 червня 2019, 13:50

Прокуратура Львівщини продовжує розглядати справу проти Димінського

Петро Димінський

Прокуратура Львовіської області не закрила кримінальної справи проти Петра Димінського через відсутність повторної експертизи.

Про це повідомляє UA:Львів.

Вчора, 13 червня, у прокуратурі Львівської області не задовольнили клопотання адвоката Петра Димінського Миколи Лисого щодо закриття справи про смертельну аварію у селі Ямельня, в якій загинула 31-річна жінка Наталія Тріла. Клопотання адвокат надіслав у прокуратуру 13 травня.

"Відмовили, оскільки на даний час по кримінальному провадженні призначили повторну комісійну судово-медичну, цитологічну та молекулярно-генетичу експертизу, тому для встановлення істини у справі було відмовлено", – заявив прокурор Дмитро Костишин.

За словами Миколи Лисого, листа від прокуратури, який надіслали поштою вчора, він ще не отримав.

Окрім того, місце перебування Петра Димінського прокуратурі невідомо.

Нагадаємо, у серпні 2017 року авто Петра Димінського потрапило у ДТП внаслідок якого загинула жителька с. Ямельня Яворівського району. Після ДТП Димінський поїхав на лікування у Швейцарію, відповідальність на себе взяв його охоронець Андрій Борщ. Адвокат Димінського заявив про політичний тиск на його підзахисного та спроби забрати у нього телеканал ZIK.

Для відшукання зразків ДНК Димінського правоохоронці обшукали спортивні бази ФК "Карпати", офіси Димінського і телеканалу ZIK. 

У грудні Петрові Димінському повідомили про підозру у вчиненні цього ДТП, а 1 березня цього року йому призначили домашній арешт. Наприкінці березня суд відхилив апеляцію олігарха про скасування домашнього арешту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.