Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Київ

Вівторок, 18 червня 2019, 18:25

18 червня: найпопулярніші запити у Google

Київ

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 18 червня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що нападник ПСЖ та збірної Бразилії Неймар став жертвою жарту від бразильського Ібіса на тлі трансферних чуток.

Зокрема, бразильський Ібіс жартома запропонував ПСЖ придбати Неймара. Ібіс має звання "найгіршої команди світу", оскільки у період з 1980 по 1984 роки не здобув жодної перемоги.

Нагадаємо, президент ПСЖ Нассер Аль-Хелаїфі заявив,що не терпітиме зіркову поведінку гравців, і готовий продати бразильського форварда.

Цей запит набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- партія Святослава Вакарчука увійшла до п'ятірки політичних партій, яких найбільше підтримують українці – за неї свої голоси віддали б 5,3% виборців;

- у Львівській ОДА вважають, що проблема незаконних рубок в області – вирішена, а найпроблемнішим райом назвали Старосамбірський;

- помічник нардепа Володимира Парасюка Віктор Пехник безкоштовно роздавав виборцям підгузки;

- археологи знайшли мури давнього костелу Воздвиження Чесного Хреста на місці реконструкції фонтану "Кульбаба" на площі Галицькій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.