Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Героїв Крут, 9

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 24 червня 2019, 16:23

Міськрада Львова скасувала продаж приміщення на вулиці Героїв Крут

вул. Героїв Крут, 9

Львівська міськрада скасувала тендер із продажу приміщення на вул. Героїв Крут, 9.

Управління комунальної власності Львівської міської ради скасувало продаж у системі ProZorro нежитлових приміщень підвалу на вул. Героїв Крут, 9 у Львові, загальною площею 45,8 кв.м.

Початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон, який мав відбутися 2 травня, становила 320 400 грн, однак її зменшили до 160 200 грн. В управлінні комунальної власності пояснили, що приміщення не придбали під час першого етапу, відтак, повторний аукціон оголошується зі зниженням стартової ціни на 50%.

Повторний аукціон мав відбутися 29 травня, однак на нього ніхто не подався, тому у міськраді приміщення вирішили продати за методом покрокового зниження стартової ціни 18 червня, проте ще 14 червня скасували згідно із наказу начальниці управління комунальної власності Львівської міської ради Інни Свистун.

Зазначимо, нежитловий будинок розташований в Сихівському районі Львова. Район розташування характеризується 4-поверховою забудовою початку і середини 1960-х років, є декілька будинків, збудованих в стилі польського конструктивізму 1930-х років та радянської барачної двоповерхової забудови 1950-х років.

Нагадаємо, раніше ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

А приміщення у будинку на площі Ринок, 38 придбала ТОВ "Крімсон Корп" за 56 млн грн, що на 6 млн грн більше, за початкову ціну. Також міськрада продала за 6 млн грн кам’яницю на площі Ринок зі спадщини ЮНЕСКО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.