Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. К. Левицького, 10

Фб Москаленка

Середа, 3 липня 2019, 11:52

Львівська міськрада загородила вхід у приміщення, де власник незаконно вибив двері

вул. К. Левицького, 10

Власник приміщення на вул. Костя Левицького, 10 самочинно пробив двері на місці вікна і подав за це в суд на Львівську міськраду.

Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами на місці, де незаконно вибили з вікна двері на Левицького, 10  вранці міськрада встановила бетонні блоки, для того щоб унеможливити подальше руйнування пам’ятки архітектури - власником приміщення.

"Абсурдність ситуації в тому, що власник приміщення сам зруйнував пам’ятку. А в суд за це подав на міську раду. І тепер - ми не лише захищаємо пам’ятку, а ще й ходимо пишемо пояснення" – пише Андрій Москаленко.

Попри це у Львівській міськраді завершують розробку комплексного проекту реставрації будівлі і цього року планують розпочати роботи по відновленню.

 

Нагадаємо, у березні у будинку на вул. К. Левицького, 10 власник приміщень самочинно пробив дверний отвір замість вікна. Поліція зупинила будівельні роботи, а власник спочатку погодився відновити вікно на місці пробитого дверного отвору.

Натомість, зруйнований орендарями фасад будинку на вулиці Левицького мали відновити за кошти міста, а на власника приміщень і орендаря наклали максимальний розмір штрафу – 1700 грн.

Додамо, у квітні Львівська міськрада мала відновити фасад будинку, де підприємець самочинно вибив дверний отвір замість вікна. Це рішення мерія відстоюватиме в суді, адже власник приміщень подав позов на управління охорони історичного середовища, Личаківську РА і Львівську міську раду.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.