Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

П'ятниця, 5 липня 2019, 13:37

Зеленський завтра смішитиме Львівщину своїм візитом

Володимир Зеленський

Завтра у Львові президент Володимир Зеленський особисто представить нового голову ОДА.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

У суботу, 6 липня, відбудеться робоча поїздка Президента України Володимира Зеленського на Львівщину. Володимир Зеленський у Львові має офіційно представити нового голову Львівської ОДА Маркіяна Мальського. 

Про це Варіантам повідомили власні джерела.

Деталей офіційної програми не оголошують. Водночас на сайті президента України наразі нема офіційного указу про призначення Маркіяна Мальського на посаду очільника області.

Зазначимо, Маркіян Мальський з жовтня 2016 року є почесним консулом Австрійської Республіки у Львові. Також Мальський є адвокатом АО Arzinger.

Нагадаємо, 11 червня сьогодні Володимир Зеленський звільнив Олега Синютку з посади голови Львівської ОДА. З того часу обов'язки голови Львівської ОДА виконує перший заступник голови Ростислав Замлинський.

Ще 22 квітня Олег Синютка заявив про рішення піти з посади через перемогу Володимира Зеленського на виборах, відтак з 18 травня й до моменту підписання Зеленським указу про його звільнення він перебував у відпустці.

Зазначимо, 26 червня стало відомо, що президент Володимир Зеленський планує призначити головою Львівської ОДА Маркіян Мальського, тоді ж уряд підтримав призначення Маркіяна Мальського новим очільником Львівської облдержадміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.