Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

Понеділок, 8 липня 2019, 12:31

Мальський організує в області великі галицькі пурєдки

Маркіян Мальський

Новий голова Львівської ОДА Маркіян Мальський провів першу апаратну нараду під час якої запровадив низку нововведень.

Про це сьогодні, 8 липня, під час апаратної наради повідомив новий голова  Львівської ОДА Маркіян Мальський.

"Буде багато змін і вони будуть позитивні. Наразі дипломатія для мене призупинена. З мого боку ви не побачите політичних дій, бо я управлінець і прийшов керувати областю для того, щоб тут був порядок" – заявив Маркіян Мальський.

Новий очільник області попросив своїх підлеглих звертатися до нього лише на ім'я.

"Я попрошу, щоб ми відходили від радянських застарілих методів, я є просто Маркіян, не Маркіян Маркіянович, бо Маркіянович займає ще секунду часу, а на сьогоднішній день це дуже багато. Це зайвий атрибут минулого" – додав голова Львівської ОДА. 

Крім цього, він наголосив, що проведе аудит усіх департаментів та управлінь обласної адміністрації, щоб з'ясувати які і чому завдання не виконують.

"Якщо щось в когось не вдається, то це не означає, що ви погана людина, це означає, що ви не можете справлятися з цим обов'язком. Тому я все зрозумію, якщо частина людей не захоче працювати на благо області. Мій стіл для ваших заяв на звільнення завжди готовий" – зазначив Маркіян Мальський.

Також він запропонував у майбутньому перенести засідання апаратної наради у більший зал, оскільки певні керівники департаментів сидять за столом, а всі інші в залі. Не заперечив, що, можливо, як альтернативу, розглянуть і сесійну залу.

Нагадаємо, в суботу 6 липня, Володимир Зеленський офіційно представив нового голову Львівської ОДА Маркіяна Мальського.

Зазначимо, Маркіян Мальський з жовтня 2016 року є почесним консулом Австрійської Республіки у Львові. Також Мальський є адвокатом АО Arzinger.

Нагадаємо, 11 червня сьогодні Володимир Зеленський звільнив Олега Синютку з посади голови Львівської ОДА. З того часу обов'язки голови Львівської ОДА виконував перший заступник голови Ростислав Замлинський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.