Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Парк культури

Вівторок, 16 липня 2019, 12:25

Садовий профінансував Парк культури у Львові майже на 184 тисячі гривень

Парк культури

Всі кошти скерують як внески до статутного капіталу комунального підприємства. 

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №350 від 9 липня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 183 550,02 грн як внески до статутного капіталу ЛКП "Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького".

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування управління культури департаменту розвитку за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова в сумі 3 525 925,22 грн", – йдеться у документі.

Кошти призначені для ЛКП "Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького" – 183 550,02 грн, на будівництво Інформаційно-освітнього центру на території Музею народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (вул. Чернеча Гора, 1) – 3 087 000 грн, а також для оплати виконаних робіт на об’єктах:

– придбання музичних інструментів для Львівської державної музичної школи № 8 – 193 212 грн;

– придбання обладнання та предметів довгострокового користування для  Меморіального музею тоталітарних режимів "Територія Терору" – 48 954 грн;

– реконструкція бібліотеки-філії № 37 ЦБС  для дорослих м. Львова на вул. І. Миколайчука, 1 з влаштуванням окремого входу – 7 088 грн;

– капітальний ремонт Народних домів м. Львова – 6 121,20 грн.

Нагадаємо, 6 березня ЛКП "Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького" замовив новий атракціон за 951 тис. грн у київської фірми, а у листопаді 2018 року з балансу парку списали старий атракціон "Сюрприз", а 5 квітня 2019 року парк позбувся атракціону "Дзвіночок".

Варіанти зробили дроно- і фоторепортаж із "хоспісу роботів" – осіннього Парку культури, у якому доживають віку ретро-атракціони.

Додамо, нещодавно у міськраді погодили переобладнати житловий будинок на вул. Лижв’ярській, 30, що біля Парку культури, під апарт-готель з підземним паркінгом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.