У Львові запрацював Центр підтримки підприємців

Вівторок, 16 липня 2019, 15:27

В міськраді запрацював Центр, де підприємці можуть отримати всю необхідну інформацію, консультацію та супровід.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З метою стимулювання підприємницької активності в місті, збільшення конкурентоспроможності малих та середніх підприємств Львова, міська рада за підтримки Polska Pomoc проекту "Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва" створила у місті Центр підтримки підприємництва.

"Хочемо зробити тут такий центр, який би в одному місці надавав всю необхідну інформацію для підприємців не залежно, в якій галузі він працює. Ми надаватимем інформацію про ініціативи організацій, інфраструктури підтримки підприємництва в різних сферах, послуги, що ними надаються для сприяння розвитку бізнесу" – розповіла радниця міського голови Львова Вікторія Довжик.

Центр розташували в кабінеті №103 Львівської міської ради. Він працюватиме щодня, крім із суботи та неділі, з 9:00 до 18:00.

Діяльність центру буде зосереджена на трьох напрямках: навчанні підприємців, консультуванні та підтримці бізнесу. Зокрема тут підприємці зможуть скористатися Програмою компенсації відсотків за кредитами та отримати виставкові ваучери тощо. Для інвестиційних проектів працюватиме послуга "Гарячий стіл".

Мітки: Львівська міська рада, новини львова, підприємці, підприємці Львівщини, підприємці львова