Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

виборча дільниця

Неділя, 21 липня 2019, 14:40

Найактивніше у Львові голосують в Сихівському районі

виборча дільниця

У Сихівському районі явка досягає до 16,3%, а найменше львів'ян проголосувало у Галицькому районі міста.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила розповіла представниця ВО "Батьківщина" у Львові Наталя Тимчій.

За її словами станом на 12:00 по всіх 12 округах Львівської області становить 13,66%. Найактивніше голосують у Львові, зовкрема у Сихівському районі - 115 округ, там явка досягає приблизно до 16,3%, у 116 окрузі (Залізничний та Шевченківський райони) – 15,58%, найнижча явка у 117 окрузі (Галицький та Франківський райони) – 11,4%.

"В Франківському районі явка впринці є високою, але в Галицькому явка низька, і коли ми сумуємо ці дві явки, то отримуємо результат значно нижчий, ніж, наприклад, у Залізничному та Сихівському округах, які є більш центральними" – розповіла Наталя Тимчій

Вона зазначила, що у Львівській області явка виборців значно нижча ніж на президентських виборах.

"Ми передбачали, що це пов'язане з відпустками, канікакулами і тим, що люди зараз при гарній погоді виїхали за межі міста " – додала Наталя Тимчій.

Нагадаємо, член правління ГО "Західний інформаційний фронт" Віталій Ковтун прогнозує, що явка виборців на Львівщині не перейде 50%.

Додамо, за попередніми підрахунками, явка виборців на Львівщині склала 10%.

Зазначимо, станом на зараз у Львові запрацювали всі виборчі дільниці. Цього дня до роботи залучили близько 5 000 правоохоронців Львівщини, які охороняють порядок під час голосування. Станом на 12:00 год основними порушеннями на виборах у області були незаконна агітація та спроби проголосувати без паспорта.  

Загалом на території Львівщини є 12 окружних виборчих комісій та 2 135 виборчих дільниць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.