Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

газопостачання

Вівторок, 23 липня 2019, 17:37

Ціна на газ у серпні становитиме не більше 4 640 гривень

газопостачання

У серпні ціна на газ для населення зменшиться ще на 5,5%.  

Про це повідомляє Урядовий портал.

Кінцева ціна на газ для населення у серпні зменшиться щонайменше на 5,5% у порівнянні із липнем, та становитиме не більше 4 640 гривень без ПДВ за тисячу кубометрів.

"Незважаючи на спротив монополіста, ми знайшли рішення і змусили Нафтогаз продавати населенню газ дешевше. Ціна на блакитне паливо для населення загалом за 3 місяці знизилася із 5 803 до 4 640 грн без ПДВ. Ціна на газ впала на 25%", – заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Нагдаємо, з 1 травня в кожній області України діє свій тариф на доставку газу. 

Додамо, раніше уряд зобов'язав "Нафтогаз" знизити ціни на газ для населення з квітня цього року, якщо ціна для промисловості не зростатиме. А ще 4 березня Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконною постанову уряду з формування цін на газ для населення.

Також 17 квітня у ТОВ "Львівгаз збут" заявили, що "Нафтогаз" з травня підвищує ціну газу для населення на 1,14 грн за куб.м, однак наприкінці квітня "Нафтогаз" погодив із урядом зменшення ціни на газ для населення до рівня 8247 грн за тисячу куб.м.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.