Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 24 липня 2019, 18:15

24 липня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 24 липня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що цього дня відзначається день пам'яті святої рівноапостольної великої княгині Ольги. Це одне з найпоширеніших імен в Україні.

Крім 24 липня, Олі також святкують свої іменини 10 лютого, 6 і 14 березня, а також 17 липня і 23 листопада. Значення імені Ольга Ім'я Ольга запозичене зі скандинавських мов, походить від імені Хельга, що в перекладі означає "свята", "священна", "світла", "ясна", "мудра".

Також українці цікавилися тим, що мадридський "Реал" переміг лондонський "Арсенал" у серії пенальті в матчі Міжнародного кубка чемпіонів з футболу. 

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- міський голова Львова хоче провести з мешканцями та фахівцями круглі столи, щоб вирішити подальшу долю ділянки магазину "Океан";

- Через проведення ремонтних робіт на проспекті Чорновола у Львові утворився транспортний колапс;

- виборці Львівщини підтримали трьох представників партії "Голос" та ще двох представників партій "Слуга народу" і "Європейська Солідарність";

- у Львові зареєстрували електронну петицію з вимогою забрати парковку біля готелю "Львів", а на її місці облаштувати пішохідну зону;

- місцеві фахівці вкотре запевнили міського голову Львова Андрія Садового у можливому відновленні знищеної мозаїки магазину "Океан".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.