Мальський обігріє Новояворівськ та Новий Роздол магією людського тепла

Четвер, 1 серпня 2019, 14:30

На думку Львівської ОДА Галичина готова до опалювального сезону на 60 відсотків.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 1 серпня, під час селекторної наради щодо підготовки до опалювального сезону 2019/2020 голова Львівської ОДА Маркіян Мальський взяв на контроль питання підготовки до опалювального сезону в Новояворівську та Новому Роздолі. 

"Ми провели зустрічі з усіма учасниками цього процесу. Учора та позавчора ми, безпосередньо, відвідали ТЕЦ. Є частина людей, яка саботує даний процес, але ми й надалі працюємо над відновленням діяльності. Станом на сьогодні, можна стверджувати що на Новороздільській та Новояровіській ТЕЦ на 67% та 70% відповідно здійснені роботи. У нас є відповідні робочі групи. Ми активно працюємо і доповідаємо про хід відновлення та маємо план, яким чином діяти. Ця ситуація – пріоритетна для нас та перебуває на моєму особистому контролі" – повідомив Маркіян Мальський.

Загалом за інформацією департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА, у межах підготовки до опалювального сезону 2019/20 років, у Львівській області виконали запланованих заходів на 60%.

У сфері теплопостачання підготували 780 котелень, замінили 6,38 км теплових мереж.

11 262  будинки підготували у житловому фонді Львівської області. Здійснили ремонт покрівель у 1629 будинках, а також підготували 1437 об'єктів соціально-культурного призначення. Окрім того, у сфері водопостачання здійснили ремонт та заміну – 17,2 км водопровідних мереж та 6,1 км каналізаційних мереж.

З метою перевірки стану та якості виконання робіт з підготовки до опалювального сезону 2019/20 років, з 12 серпня департамент розробив графік виїздних перевірок.

Нагадаємо, у вівторок голова Львівської ОДА попросив розробити запасний план дій, якщо Новояворівська та Новорозділька ТЕЦ не підготуються до опалювалього сезону та знайти запасну ТЕЦ, яка обслуговуватиме ці райони.

Мітки: Львівська ОДА, Маркіян Мальський, Новий Розділ, новини львова, Новояворівськ