Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Новояворівськ

БЕБ

Неділя, 8 жовтня 2023, 08:20

БЕБ зупинив тендер на реконструкцію спортивного об'єкта за 86 млн грн на Львівщині

Новояворівськ

Замовником будівництва виступив один з підрозділів Львівської ОВА. 

Територіальне управління Бюро економічної безпеки у Львівській області виявило сумнівний тендер на реконструкцію біатлонного стрільбища та лижеролерної траси у місті Новояворівськ. 

Про це повідомила пресслужба БЕБ.

Закупівлю оголосили службові особи одного з підрозділів Львівської обласної військової адміністрації за понад 86 млн грн з місцевого бюджету.

Аналітики БЕБ направили до замовника лист з рекомендацією переглянути доцільність проведення торгів. Вони звернули увагу на неприпустимість неефективного використання коштів з місцевого бюджету, особливо в умовах воєнного стану. У результаті замовник скасував відкриті торги.

Нагадаємо, у липні був оголошений тендер на реконструкцію біатлонного стрільбища у Новояворівську. Загальна кошторисна вартість реконструкції біатлонного стрільбища та лижеролерних трас в обласному центрі олімпійської підготовки у Новояворівську становила орієнтовно 96 млн грн

Згідно з проєктом, на об'єкті мали замінити зношений дорожній одяг, встановити  нову систему освітлення тощо. Однак договір щодо реконструкції так і не підписали.

Львівські медіа тоді повідомили, що голова Львівської ОВА Максим Козицький пояснив причину скасування тендеру необхідністю в умовах війни скерувати ці кошти на  медичне чи соціальне забезпечення жителів Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.