Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Верховна Рада України

day.kyiv.ua

Вівторок, 6 серпня 2019, 16:03

Зеленський визначився з датою першого засідання нового парламенту

Верховна Рада України

Дебютне засідання Верховної ради 9-го скликання відбудеться 3 вересня.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Представник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус під час брифінгу заявив, що перше засідання Верховної ради нового скликання відбудеться 3 вересня 2019 року.

Зокрема, за словами Геруса, деякі з нових призначень у Кабінеті міністрів будуть озвучені на першому засіданні парламенту, яке найімовірніше відбудеться уже 3 вересня. Раніше він повідомляв, що новий склад Кабінету міністрів сформують у перші дні роботи парламенту.

Нагадаємо, в Україні проходили позачергові парламентські вибори, які ще 21 травня президент Володимир Зеленський призначив на 21 липня. До роботи залучили близько 5 000 правоохоронців Львівщини, які охороняли порядок під час голосування.

До Верховної Ради проходять 5 партій: "Слуга народу", "Опозиційна платформа – За життя", ВО "Батьківщина", "Європейська Солідарність" та партія "Голос".

Додамо, раніше ЦВК офіційно визнала обраними 4 народних депутатів-мажоритарників з 115, 116, 117 та 126 округів Львівщини, а також ще таких нардепів з 120, 121, 122 та 123 округів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.