Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська психіатрична лікарня

Четвер, 8 серпня 2019, 17:15

Чечотка витратить 340 000 гривень на охорону Львівської психіатричної лікарні

Львівська психіатрична лікарня

Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня замовила охорону своєї території за 340 тис грн.

КЗ ЛОР "Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня" оголосила тендер у системі ProZorro на послуги з охорони, які переможець тендеру має постачати до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартує 22 серпня, а очікувана вартість послуг становить 340 000 грн. 

Як вказано у закупівлі, лікарня замовила охорону з вересня до грудня цього року, сюди входить цілодобова робота на одному нічному пості лікарні та патрулювання території медичного закладу з службовими собаками, враховуючі робочі, вихідні та святкові дні.

Крім цього, переможець тендеру має забезпечувати безпеку працівників лікарні, не допускати в заклад людей, які перебувають під впливом алкогольного сп’яніння чи наркотичних засобів, контролювати дотримання  правил пожежної безпеки.

Нагадаємо, 8 липня, з'явилась інофрмація, що Львівська міська рада хоче відібрати у Львівської психіатричної лікарні 20,83 га землі на вулиці Кульпарківській. Водночас в.о. начальниці управління земельних ресурсів Львівської міськради Ельвіра Колос заявила, що місто не має наміру змінювати межі психіатричної лікарні на вулиці Кульпарківській, а лише формує земельну ділянку, яку не задіяли для потреб лікарні та надає їй статус скверу.

А у середині липня у Львові зареєстрували електронну петицію, у якій просять зберегти межі Львівської психіатричної лікарні на Кульпарківській.          

Керівником КЗ ЛОР "Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня" є екс-чиновник Львівської ОДА Богдан Чечотка, його обрали на посаду головного лікаря закладу в 2018 році.

Додамо, раніше Варіанти проаналізували ситуацію із скандалами щодо зменшенням території Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні у статті "Кульпарківський водевіль". 

В 2017 році Варіанти також  писали про Львівську психіатричну лікарню.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.