Львів'яни вимагають продовжити муршрут №21 до Рясного

Четвер, 22 серпня 2019, 10:55

У місті зареєстрували петицію з проханням продовжити автобусний маршрут №21 через відсутність стабільного громадського транспорту у цьому напрямку.  

21 серпня, на порталі е-петицій Ярослав Сердечний зареєстрував петицію з вимогою продовжити автобусний маршрут №21 до Рясне.

За словами автора петиції мікрорайони Рясне-1, Рясне-2 та дачний масив с. Підрясне активно забудовують. Він зазначив, що єдиний громадський транспорт, який проїжджає відрізок кільцевої дороги між вул. Городоцькою через с. Рясне-Руська до Рясне-1 це автобус №1001, в якого нестабільний графік руху.

"Інтервал маршрутки №1001 година на вихідних, це в кращому випадку. Дуже мала маршрутка, таке враження що технічно непридатна, переобладнані "газельки" і усі не поміщаються, дітей у школу неможливо відвести, маршрутки часто не зупиняються у звязку із перезавантаженістю режим руху тільки до 20 год 00 хв" – йдеться у тексті петиції.

За словами автора петиції автобусний маршрут №21 має стабільний графік руху, а також більші автобуси.

"Продовження маршруту з завжди порожньої кінцевої ТЦ "Три слони" на 4 км. не тільки вирішить проблему мешканців масивів, а й допоможе мешканцям не тільки смт. Рудне і с. Рясне-Руська, а й пасажирам автостанції "Західна" та районам Рясне-2 та Рясне-1 розвантажити маршрутки" – додає автор петиції.

Зазначимо, зараз маршрут №21 курсує від зупинки "Головна пошта" на вулиці Дорошенка до ТЦ "Три слони" в селі Зимна вода.

Наразі петиція набрала 0 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Мітки: електронна петиція, львівські маршрутки, маршрути автобусів, новини львова, рясне, рясне 2, Рясне-Руське, схема транспортного руху