Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Галина Васильченко

П'ятниця, 30 серпня 2019, 13:55

Васильченко кинула Вакарчука після десертику з виделочки (оновлено)

Галина Васильченко

Галина Васильченко не увійшла до франції Голосу, а залишилася позафракційною депутаткою.

Галина Васильченко, яка пройшла до Верховної Ради 9 скликання від партії Голос у 118 виборчому окрузі Львова, не увійшла у фракцію Голос, натомість залишилася позафракційною.

Васильченко – заступниця директора з економічних питань ПП "Корбіз" та колишня членкиня Української Галицької Партії.

Згодом народна депутатка Галина Васильченко повідомила Варіантам про певні технічні питання щодо цієї ситуації та зазначила, що вже зовсім незабаром вона вже буде у складі фракції партії Голос.

Під час підрахунку голосів виборчою комісією лідер Голосу Святослав Вакарчук заявляв, що Богдан Дубневич, який балотувався у тому ж окрузі, незаконно випереджає Васильченко, оскільки, на його думку, відбулася крадіжка результатів голосування.

Нагадаємо, вчора під час першого засідання у Верховній Раді створили депутатську групу За майбутнє та п'ять депутатських фракцій: Слуга народу, Опозиційна платформа – За життя, Батьківщина, Європейська солідарність і Голос. Головою Верховної Ради обрали керівника партії Слуга народу Дмитра Разумкова. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.