Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Григорій Козловський

Четвер, 19 вересня 2019, 16:36

Львівські депутати зберегли гранд-парковку Козловського

Григорій Козловський

Депутати міськради не підтримали петицію з проханням забрати парковку біля Гранд Готелю.

Сьогодні, 19 вересня, на сесії Львівської міської ради депутати не підтримали електронну петицію з вимогою ліквідувати парковку біля Гранд Готелю на проспекті Свободи.

"За" проголосували 4 депутати, 10 утрималися, а 35 не голосували, однак "проти" не проголосував ніхто.

Ще 20 червня на порталі е-петицій Петро Волинський зареєстрував петицію з вимогою ліквідувати парковку біля Гранд Готелю, яка за три тижні набрала більше 500 голосів.

Зокрема, в тексті петиції йдеться, що ця вимога пов'язана з тим, що на проспекті Свободи, 13, де й знаходиться готель, частину тротуару перетворили на зону паркування автомобілів і таким чином звузили пішохідну зону і свторюють дискомфорт для пішоходів.

"В мене там тіпа конфлікт інтересів" – зазначив депутат Львівської міськради, бізнесмен та власник Гранд Готелю Григорій Козловський. 

Нагадаємо, сьогодні під час сесії Львівської міськради депутат Григорій Козловський запропонував міському голові Андрію Садовому облаштувати паркінг на площі перед Оперним театром.

Додамо, бізнесмен володіє "Гранд Готелем" (проспект Свободи), також власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", пивного ресторану "Королівська пивоварня" у Львові й співласником будівельної компанії Avalon, яка зведе у Львові першу 25-поверхівку.

У березні 2018 року Григорій Козловський відкрив на площі Ринок, 36 новий ресторан у 5-поверховій колишній польській "кам'яниці Гєлязиновській". А також планує відкрити у Львові новий медичний центр на вулиці Раппопорта. 

З 2016 року "Гранд готель", який тоді мав сертифікат на 4 зірки, входить до британської готельної мережі InterContinental.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.