Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

площа Двірцева

П'ятниця, 20 вересня 2019, 12:15

Для ремонту вулиці Замарстинівської у Львові передали нову бруківку з площі Двірцевої

площа Двірцева

Львівавтодор отримав 69,23 кв.м бруківки з площі Двірцевої, якою облаштують вул. Замарстинівську.

Сьогодні, 20 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради надав дозвіл ЛКП "Львівавтодор" на використання 69,23 кв.м демонтованої бруківки з площі Двірцевої на замощення вул. Замарстинівської. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Зокрема, це бруківка, яку отримали при роботі із реконструкції площі Двірцевої, яку планують завершити до кінця 2020 року. У липні підприємство вже отримувало 3400 кв.м бруківки з цієї площі, яку також використали на замощення вул. Замарстинівської, ремонт якої планують завершити у грудні цьгоо року.

Також восени стартує ремонт вул. Чернівецької, яка веде до цієї площі: на цій вулиці планують облаштувати двосторонній рух.

Нагадаємо, наприкінці липня у Львові зареєстрували електронну петицію з вимогою зберегти бруківку на вул. Чернівецькій і площі Двірцевій.

Додамо, у квітні 2019 року "Львівавтодор" отримав 89 куб.м безкоштовної бруківки для замощення дорожнього покриття, а 19 липня міськрада передала 87 кв.м бруківки для замощення алеї у Личаківському цвинтарі.

Усю бруківку, яка залишається після ремонту вулиць, використовують для ліквідації пошкоджень дорожнього покриття під час поточного ремонту доріг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.