Львів'яни просять озеленити вулицю Куліша

Понеділок, 23 вересня 2019, 16:46

У Львові зареєстрували електронну петицію з проханням висадити високорослі дерева на вул. Куліша.

У середу, 18 вересня, на порталі е-петицій Остап Кравчук зареєстрував петицію з вимогою озеленити вулицю Куліша у Львові.

Автор пояснює, що це з центральних вулиць міста, однак на ній майже немає дерев. 

"Як наслідок – якісь повітря погана і в гарячі дні вулиця розігрівається до високий темпаратур. Метою петиції є висадка високорослих дерев по вулиці Куліша, що покращить екологічний і естетичний стан вулиці, зменшить температуру повітря в жаркі дні і збільшить туристичну привабливість цієї частини міста" – йдеться у тексті петиції. 

Крім цього автор петиції пропонує зробити кишені для паркування на місці поточної смуги паркування, а через кожні 3-4 автомобілі, на виступах кишень, висадити по одному дереву. 

Наразі петиція набрала 17 голосів, а до кінця збору підписів залишилось ще 55 днів.

Зазначимо, у вересні львів'яни зареєстрували електронну петицію з вимогою ліквідувати автобусну зупинку біля ТЦ "Магнус", а у липні – забрати парковку біля готелю "Львів", а на її місці облаштувати пішохідну зону.  

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Мітки: благоустрій Львова, вул Куліша, електронна петиція, новини львова, озеленення