Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Куліша

google.com.ua

Понеділок, 23 вересня 2019, 12:05

Львів'яни хочуть збудувати на вулиці Куліша багатоповерховий паркінг на тисячу автівок

вул. Куліша

У Львові зареєстрували електронну петицію з проханням збудувати багаторівневий паркінг на вул. Куліша з виїздом на пр. Чорновола.

Сьогодні, 23 вересня, на порталі е-петицій Юрій Романчук зареєстрував петицію з вимогою розпочати будівництво багаторівневого паркінгу на вулиці Куліша. 

Автор пояснює свою вимогу тим, у центрі міста відсутній багаторівневий паркінг, що створює великі незручності для львів'ян та туристів, а на вул. Куліша знаходиться торгові центри "Форум та "Магнус".

"У місті Львові є вже велика кількість готелів, але не паркінгів, тому вважаю, що ще один готель буде зайвим у Львові. Частину отриманих коштів за продаж комунальної власності пропоную вкласти в будівництво паркінгу" – йдеться у тексті петиції. 

Як вказано у петиції, паркінг мають спроектувати на 1000 парко-місць з заїздом з вулиці Куліша і виздом на проспект Чорновола, а також залишити його в комунальній власності.

"Ця парковка завжди буде приносити дохід в бюджет. Також пропоную долучити мешканців прилеглих вулиць до дольової участі у будівництві, після чого їм залишається власне паркомісце. Будівництво цього паркінгу вирішить колосальну проблему проблему з парковкою в центральній частині міста та розвантажить дороги від хаотичних паркінгів" – йдеться у тексті петиції. 

Наразі петиція набрала 4 голосів, а до кінця збору підписів залишилось ще 60 днів.

Зазначимо, у вересні львів'яни зареєстрували електронну петицію з вимогою ліквідувати автобусну зупинку біля ТЦ "Магнус", а у липні – забрати парковку біля готелю "Львів", а на її місці облаштувати пішохідну зону.  

Також у липні цього року міськрада Львова погодила детальний план території, який передбачає будівництво готельного комплексу з підземним паркінгом на вулицях Куліша та Чорновола. 

 

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.