Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Князєв

Четвер, 26 вересня 2019, 12:17

Аваков зробив Князєва своїм радником

Сергій Князєв

Арсен Аваков призначив екс-главу Нацполіції Сергія Князєва своїйм радником та членом колегії МВС.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Сьогодні, 26 вересня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що призначив екс-главу Нацполіції Сергія Князєва на посаду радника міністра і члена колегії МВС.

За його словами, згідно з соціологічними дослідженнями Центру Разумкова, рівень довіри до поліції складає 51% і це заслуга роботи Князєва.

"Останні соціологічні дослідження показали, що рівень довіри до поліції становить 51% – це особиста заслуга Сергія Князєва і команди", – зазначив Аваков.

Нагадаємо, вчора уряд призначив Ігора Клименка на посаду голови Національної поліції України, а Сергій Князєв ,який очолював поліції до цього, заявив, що йде у відставку, однак причину такого рішення не пояснив.

Раніше на кордоні з Польщею затримали його екс-дружину Вікторію Князєву з незадекларованими 650 тисяч євро. У зв'язку з цим проти львівських митників розпочали розслідування.

Додамо, уряд призначив Князєва головою Нацполіції у лютому 2018 року. Його кандидатуру запропонував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.