Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Високий замок

Четвер, 10 жовтня 2019, 11:19

У Львові просять відновити парк Високий замок

Високий замок

Депутати запропонували виділити кошти з бюджету на ремонт у парку Високий замок.

Про це сьогодні, 10 жовтня, повідомив під час сесії Львівської міської ради депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Івах.

"Ми всі бачимо, що сотні тисяч людей приходять у парк "Високий замок", але, на привеликий жаль, цей парк є у занедбаному стані. Це не личить нашому місту" – наголосив депутат.

Також він заявив, що потрібно виділити кошти з бюджету міста на 2020 рік для того, щоб привести цей парк у належний стан. 

Зазначимо, у травні цього року на підйомі до Високого замку тріснула бруківка.

Додамо, наприкінці 2016 року у місті затвердили будівництво канатної дороги у парку "Високий замок". У листопаді минулого року Львівська міськрада оголосила, що у 2019 році розпочнуть будівництво цієї дороги.

Крім цього, у січні міський голова Львова створив робочу групу для будівництва канатної дороги у парку "Високий Замок", керівником яккої призначив заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.