На Левандівці біля особняків збудують скляний центр з торгово-офісними приміщеннями

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 12:44

Комерційне приміщення збудують на перехресті вулиць Широка та Д. Чижевського.

Сьогодні, 11 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво громадянину Стеца М. М. будівлі з приміщеннями комерційного призначення на вул. Д. Чижевського, 3.

За словами в.о. заступника директора департаменту – начальника управління, головного архітектора міста управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради Олени Погорілець у будівлі планують розмістити перекарню, стоматологічний кабінет, кафе та інші заклади для загального громадського використання.

Зараз на проектованій території немає жодних будівель, а довкола розсташовані особняки, однак у міськраді зазначили, що проектована будівля не буде занадто великою і об'ємною, і не заважатиме привтаним будинкам, оскільки містобудівна рада погодила, що це допустимий вид будівництва для зони садибної забудови.

Приміщення зведуть на земельній ділянці площею 0,0607 га, яка перебуває у приватній власності й призначена для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.Будинок матиме 12,05 метрів, орієнтовно 3-4 поверхи, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 72,00 %. 

За даними порталу YouControl Михайло Стеца є засновником приватного малого підприємства "Рома", яке зареєстроване 27 років тому у Львові і займається роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. А розмір внеску до статутного фонду фірми становить 3 500 000,00 грн.

Нагадаємо, у квітні цього року львівська міськрада дозволила збудувати на вулиці Рудненській, 8 житловий квартал з садочком та підземним паркінгом, однак забудовник проігнорував вимогу щодо будівництва транспортної розв'язки.

Додамо, нещодавно міська рада дозволила компанії Всеволода Біласа звести приватну школу на вулиці Угорській.

Мітки: Будівництво у Львові, виконком ЛМР, Левандівка, новини львова, фото