Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

ЛОДА

Понеділок, 14 жовтня 2019, 16:35

Мальський першим прийшов на допомогу військовому, який зімлів під час урочистостей у Львові

Маркіян Мальський

Голова Львівської ОДА Маркіян Мальський першим зауважив і розпорядився надати медичну допомогу військовому, який втратив свідомість під час урочистостей з нагоди Дня захисника України у Львові. 

Про це Варіантам повідомили учасники урочистестей та підтвердилапрес-секретарка голови Львівської ОДА Ольга Мельник. 

"Маркіян Мальський першим зауважив і розпорядився надати медичну допомогу військовому, якому стало погано під час урочистостей на Личакові. Він стояв поруч, всі були зосереджені на виступах, ніхто більше того не зауважив" –  розповіла Ольга Мельник. 

Лікарі швидко допомогли, адже на таких масових заходах обов’язково чергує бригада медичної допомоги. Ольга Мельник припустила, що курсанту Академії сухопутних військ стало погано через спеку.

Нагадаємо, з нагоди Дня захисника України та 77-ї річниці створення Української повстанської армії сьогодні керівництво області разом із громадськістю, військовими, близькими й рідними захисників Української держави вшанували Героїв, похованих на полях почесних поховань Личаківського цвинтаря.

Заходи відбулись за участі військовослужбовців Роти почесної варти Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та у супроводі військового оркестру.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.