Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

теплопостачання

П'ятниця, 18 жовтня 2019, 12:15

У Львові подали опалення до шести бюджетних установ

теплопостачання

Львівтеплоенерго подало тепло до медичних закладів, будинку дитини та тепличного комплексу ЛНУ ім. Франка. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Станом на сьогодні ЛМКП "Львівтеплоенерго" подало опалення до шести бюджетних установ на основі звернень їхніх керівників. 

Відтак у Львові опалюється КЗ ЛОР «Будинок дитини № 1» на вул. Комаринця, 2а; 3-тя міська клінічна лікарня на вул. Рапопорта, 8; Львівський державний онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр на вул. Гашека, 2а; Львівський державний обласний клінічний перинатальний центр на вул. Дж. Вашингтона, 6; Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи на вул. Івасюка, 31 (Винники); та ЛНУ ім. І. Франка, Оранжерейно-тепличний комплекс, вул. Черемшини, 44.

Також, "Львівтеплоенерго" подає гарячу воду до 1 102 будинків міста. 

Нагадаємо, нещодавно у Львівській міськраді повідомили, що найближчим часом опалення не подаватимуть у зв'язку потеплінням, але технічно підприємства повністю готові до сезону. 

Додамо, нещодавно Антимонопольний комітет попередив про штрафи за зрив опалювального сезону теплопостачальниками-монополістами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.