Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Діденко

Понеділок, 21 жовтня 2019, 12:49

Діденко закликала ГО Львова сформувати списки дискредитованих правоохоронців

Ірина Діденко

Прокуратура прийматиме від ГО Львова списки осіб, яких вони не хочуть бачити у правоохоронних органах, що враховуватиметься під час переатестації.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів. 

Сьогодні на зустрічі з громадкістю новопризначена прокурорка Львівської області Ірина Діденко закликала громадські організації Львова сформувати й передати прокуратурі список людей, які "не мають морального права" залишатись у правоохоронних органах.

За її словами, ці звернення будуть враховуватись під час переатестації працівників, а також у випадку, коли будуть підстави для того, щоб втрутилася прокуратура.

Зазначимо, з кінця вересня представники ГО Львова вимагають відставки керівника Нацполіції Львівщини Василя Віконського через розгін протестувальників у селі Сілець на залізничній колії станції "Соснівка" Сокальського району, де 21 вересня активісти заблокували вагони ДП "Львіввугілля", завантажені вугіллям з Росії.

Також 24 вересня під час позачегової сесії депутати Львівської облради проголосували за звернення до МВС та Нацполіції про звільнення з посади Василя Віконського.

Нагадаємо, з 15 жовтня Ірина Діденко очолила прокуратуру Львівської області. До цього вона працювала заступником начальника відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції департаменту підтримання обвинувачення та представництва інтересів держави в судах Генеральної прокуратури України. 

У 2018 року вона задекларувала, землю, авто та зарплату у 533 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.