Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

забруднення атмосфери

Середа, 23 жовтня 2019, 13:08

Дрогобицький завод будматеріалів перевозив небезпечні відходи без ліцензії

забруднення атмосфери

Держекоінспекція виявила низку порушень під час перевірки Дрогобицького заводоуправління будматеріалів.

Про це повідомляє прес-служба Держекоінспекції у Львівській області. 

У результаті перевірки ПрАТ "Дрогобицьке заводоуправління будівельними матеріалами" на дотримання вимог природоохоронного законодавства інспектори виявили, що підприємство не має дозволу на викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Також завод перевіз 49 відпрацьованих люмінесцентних ламп, які вважаються небезпечними відходами, без відповідної ліцензії та мав проблеми з водозабірними спорудами.  

Підприємству виписали штраф. 

Відповідно до даних YouControl, ПрАТ "Дрогобицьке заводоуправління будівельними матеріалами" було зареєствроване у Дрогобичі у 1995 році. Його статутний капітал становить 2,1 млн грн. Основний вид діяльності підприємства –виробництво цегли, черепиці та інших будівельних виробів, випалених з глини. Власниками заводу є Ростислав Крок та Богдан Пужак. 

Додамо, вони також володіють компанією ТзОВ "Руставелі 7'я", яка збудує на Шота Руставелі багатоповерхівку та офісний центр. 

Нагадаємо, львівське підприємство ТзОВ "ЕН СІ Інжинирінг" притягнули до адміністративної через відсутність обліку відходів. 

Також, нещодавно Держекоінспекція оштрафувала за забруднення довкілля Львівську взуттєву фабрику "Мальви". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.