Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Дубневич

Понеділок, 4 листопада 2019, 16:04

Дубневич повстав супроти застави в 100 мільйонів гривень

Ярослав Дубневич

Народний депутат Ярослав Дубневич подав апеляцію щодо оскарження рішення суду про заставу у 100 мільйонів гривень. 

Про це повідомляє Українська правда.

Народний депутат Ярослав Дубневич оскаржує рішення суду про заставу у 100 мільйонів гривень. Про це повідомив "Українській правді" адвокат депутат Станіслав Пелюк.

"Апеляцію сьогодні подали. Заставу не внесли ще. Не можу сказати (чи взагалі вноситиме, – УП)"  – повідомив Станіслав Пелюк.

Він додав, що не говорив про внесення застави зі своїм клієнтом, бо це не в його компетенції. При цьому Пелюк зазначив, що Дубневич розуміє наслідки і розуміє, що йому потрібно робити.

За його словами, якщо внести заставу нардепу видасться можливим, то він це зробить, якщо ні – то будуть діяти в межах закону.

Наразі, за словами адвоката, Ярослав Дубневич перебуває вдома. На внесення застави у нього є 5 діб з моменту проголошення рішення суду.

Нагадаємо, 31 жовтня Верховна Рада прийняла рішення про зняття недоторканості, затримання та арешт Ярослава Дубневича. Його звинувачують у незаконному привласненні майна та коштів та зловживанні службовим становищем, яке завдало збитків Укрзалізниці. Згідно із розслідуванням, Дубневич є організатором схеми привласнення 93,2 млн грн філії "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця" при поставці товарів за завищеними цінами.

Тоді Дубневичу повідомили про підозру, також у Генпрокуратурі зазначили, що відстоюватимуть у суді рішення про встановлення застави для нардепа у сумі 93 млн грн.Суд обрав запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 100 млн грн, однак депутат заявив, що не знає, як зможе знайти таку суму.

Додамо, Ярослав Дубневич переміг на позачергових парламентських виборах, які відбулися 21 липня, у 120 виборчому окрузі Львова. На виборах у 2014 році він також переміг в цьому ж окрузі та став народним депутатом. Тоді Комітет Виборців України стверджував, що Дубневич застосовував непрямий підкуп виборців. Нардеп був головою комітету з питань транспорту у Верховній Раді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.