Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Пекарська, 95

google.com.ua

Вівторок, 5 листопада 2019, 14:45

Приміщення на Пекарській продали за 6 мільйонів гривень

вул. Пекарська, 95

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Пекарська, 95 Сергію Малькову за 6 млн грн.

Управління комунальної власності Львівської міської ради виставило на продаж у системі ProZorro приміщення другого поверху на вул. Пекарська, 95 у Львові, загальною площею 274,6 кв.м.

Початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон, який мав відбутися 8 жовтня, становила 2 408 160 грн, однак її зменшили до 1 204 080 грн, оскільки згідно з законом України про приватизацію комунального майна, на повторний продаж об'єкт виставляється зі знижкою у 50%.

Відтак, повторний аукціон стартував 1 листопада, участь у ньому взяли ТзОВ "Теймур", ТзОВ "Тантал" та Сергій Мальков, які запропонували за приміщення 2 000 001 грн, 5 800 500 грн й 6 000 000 грн відповідно. Перемлжцем обрали Сергія Малькова.

 

Двоповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Галицькому районі в межах історичного ареалу Львова. Поруч та неподалік знаходяться: житлові будинки з вбудованими на перших та цокольних поверхах комерційними об'єктами, магазини, кафе-бари, відділення банків, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, Mузей-заповідник "Личаківський цвинтар", Марсове поле, 1-й міський клінічний пологовий будинок, Личаківська районна адміністрація, Музей підков, школа, дитячий садочок.

Цьогоріч міськрада вже продала Сергію Малькову приміщення на вул. Зелена, 42 за 755 тис грн та приміщення вул. І.Левинського, 2 за 230 тис грн.

Щодо Сергія Малькова, то не виключено, що це є колишній співробітник відділу оперативного супроводження адміністрування ПДВ офісу великих платників податків ДФС у Львові Сергій Мальков, якого звільнили з роботи у 2016 році через купівлю нової автівки Maserati Ghibli S Q4, вартість якої орієнтовно становила 2,51 млн грн, що не відповідало рівню його доходів на той час.

Також, за даними декларації Сергія Малькова за 2016 рік, він придбав 18 приміщень у різних районах Львова.

Нагадаємо, у квітні цього року Львівська міськрада дозволила розширити за рахунок надбудови приміщення на вулиці Пекарській, 57-Б під кафе.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.