Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Василь Віконський

П'ятниця, 8 листопада 2019, 10:47

Депутати Львівської облради вимагатимуть відставки Віконського у Києві

Василь Віконський

Наступної п'ятниці депутати облради проведуть акцію протесту під Офісом Президента у Києві і вимагатимуть відставки Василя Віконського. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради. 

У п'ятницю, 15 жовтня депутати облради та небайдужа громадськість проведуть акцію протесту у Києві щодо відставки начальника кримінальної поліції Львівщини Василя Віконського. 

Акцію розпочнуть о 10:00 год. біля Міністерства внутрішніх справ (м. Київ, вул. Академіка Богомольця, 10). Після цього підуть до Офісу Президента (м. Київ, вулиця Банкова, 11).

Нагадаємо, наприкінці вересня депутати Львівської облради засудили дії Віконського під час подій у Соснівці. 21 вересня в селі Сілець на залізничній колії станції "Соснівка" Сокальського району він наказав примінити силу під час розгону активістів, які  заблокували вагони з російським вугіллям. 

Зазначимо, у жовтні депутати пропонували провести наступну сесію Львівської обласної ради у Києві під Офісом президента.

Також, очільник Львівської облдержадіністрації закликав Василя Віконського написати заяву на звільнення. Натомість той заявив, що не зробить цього – його призначили згідно з наказом голови Нацполіції і звільнити можуть лише за наказом.

Додамо, 11 жовтня більше сотні активістів пікетували будівлю поліції Львівщини з вимогою відставки Василя Віконського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.