Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

П'ятниця, 8 листопада 2019, 11:15

Буськ і Стрий отримають гроші від Львова за прийом сміття

львівське сміття

Львівська міськрада виділила 1,1 млн грн двом містам, які приймають сміття зі Львова.

Сьогодні, 8 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення про надання субвенції місцевим бюджетам. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Зокрема, з бюджету Львова виділять 1 166 950 грн двом містам за прийом твердих побутових відходів зі Львова, відповідно до Меморандуму про співпрацю між Львівською міською радою та міськими радами Буська і Стрия. 

Відповідно до рішення, Буська міська рада отримає 437 875 грн, а Стрийська міська рада – 729 075 грн.

Ці кошти міста отримають як субвенцію на соціально-економічний розвиток території.

Нагадаємо, у жовтні міськрада виділила 2,3 млн грн трьом містам, які приймають сміття зі Львова. У вересні влада Львова передбачила 488 695 грн Буську за прийом сміття, а у вересні ця міськрада отримала від Львова 532 тис грн субвенції. На початку вересня мерія Львова також виділила 1,4 млн грн місту Старокостянтинів у Хмельницькій області.

Зазначимо, з 1 липня 2019 року повноваження з вивозу твердих побутових відходів повернулись від Львівської ОДА до міської ради Львова. Також у Львові планують розробити сайт про стан вивезення сміття зі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.