Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тарас Батенко

П'ятниця, 8 листопада 2019, 16:32

Батенко відмазує Дубневича від опалювальної кризи у Новому Роздолі

Тарас Батенко

Тарас Батенко не хоче визнати діяльність братів Дубневичів першопричиною надзвичайної ситуації у Новому Роздолі.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів. 

Під час прес-конференції у львівському Прес-клубі щодо зриву опалювального сезону на Львівщині народний депутат Тарас Батенко наголосив, що надзвичайну ситуацію у Новому Роздолі спровокувала неефективність АРМА, яка передала Новороздільську ТЕЦ в управління ПП "Гарант Енерго М" і збільшила борги попередніх власників за спожитий газ.

Як заявив Батенко на прес-конференції, він сам голосував за зняття недоторканості з Дубневича, щоб той "мав змогу захищати себе у судах".

Крім того, Батенко звинуватив Львівську ОДА в неефективності прийнятих рішень щодо вирішення проблем з опаленням у Новому Роздолі, а також наголосив на тому, що особисто переговорив з міським головою Львова Андрієм Садовим, який погодився допомогти зі запуском тепла у проблемних містах.

Нагадаємо, що Львівська ОДА ще 18 жовтня провела засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки, щоб визнати ситуацію з опалювальним сезоном у Новояворівську та Новому Роздолі надзвичайною.

А міський голова Андрій Садовий 31 жовтня написав на своїй сторінці у Фейсбкук, що вже співпрацює з очільником Львівської ОДА Маркіяном Мальським.  

Сам ж Батенко звернувся до Мальського лише два дні тому, 6 листопада. 

Зазначимо, що нещодавно Тарас Батенко зголосився взяти на поруки колишнього власника ТЕЦ Ярослава Дубневича, з якого зняли депутатську недоторканість.

Нагадаємо, наприкінці вересня 2018 року тендерний комітет АРМА обрав компанію "Гарант Енерго М" управителем активів, арештованих у рамках кримінального провадження щодо ТОВ "Енергія-Новий Розділ" і ТОВ НВП "Енергія-Новояворівськ" й звинуватило керівництво арештованих Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ, які належать Дубневичам, у блокуванні поставки тепла і гарячої води мешканцям цих міст.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.