Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Дубневич

П'ятниця, 1 листопада 2019, 14:37

Батенко, Палиця та Балога візьмуть Дубневича на чистії руки

Ярослав Дубневич

Народний депутат Тарас Батенко зголосився взяти на поруки Ярослава Дубневича.

Про це повідомляє Українська правда.

Сьогодні під час засідання Вищого антикорупційного суду щодо обрання запобіжного західу народному депутату з Львівщини Ярославу Дубневичу зголосився взяти його на поруки "під письмове зобов'язання" нардеп з Львівщини, керівник групи "За майбутнє" Тарас Батенко.

Крім Батенка, на поруки Ярослава Дубневича готові взяти ще й такі народні депутати: Ігор Палиця, Віктор Бондар, Анатолій Урбанський, Петро Юрчишин, Віктор Балога, Антон Кіссе, Сергій Мінько та Ігор Колихаєв.

Усі вони входять у парламентську групу "За майбутнє", як й Дубневич.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада прийняла рішення про зняття недоторканості, затримання та арешт Ярослава Дубневича. Його звинувачують у незаконному привласненні майна та коштів та зловживанні службовим становищем, яке завдало збитків Укрзалізниці. Згідно із розслідуванням, Дубневич є організатором схеми привласнення 93,2 млн грн філії "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця" при поставці товарів за завищеними цінами.

Вчора Дубневичу повідомили про підозру, також у Генпрокуратурі зазначили, що відстоюватимуть у суді рішення про встановлення застави для нардепа у сумі 93 млн грн.

Додамо, Ярослав Дубневич переміг на позачергових парламентських виборах, які відбулися 21 липня, у 120 виборчому окрузі Львова. На виборах у 2014 році він також переміг в цьому ж окрузі та став народним депутатом. Тоді Комітет Виборців України стверджував, що Дубневич застосовував непрямий підкуп виборців. Нардеп був головою комітету з питань транспорту у Верховній Раді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.