Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паркування у Львові

Вівторок, 19 листопада 2019, 16:28

У Львові можуть підняти вартість паркування

паркування у Львові

Комісія інженерного господарства міськради розглянула можливість підняття вартості паркування у Львові до 40 грн за годину.

Про це повідомила комісія інженерного господарства, транспорту, зв'язку та житлової політики Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні на своєму засіданні комісія інженерного господарства розглянула зміни до ухвали про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території Львова.

Як пояснила директорка департаменту економічної політики Львівської міської ради Ірина Кулинич, у Львові з січня наступного року планують встановити нову вартість паркування.

Зокрема, пропонується підняти вартість паркування у місті від 25 до 40 грн за годину, в залежності від зони паркування.

 

Нагадаємо, у червні у Львові затвердили концепцію покращення паркування та руху громадського транспорту.

Зазначимо, у вересні 2018 року Львівська міськрада вирішила проаналізувати завантаженість паркувальних майданчиків у місті. Станом на кінець травня, паркувальні майданчики у центрі Львова були завантажені на 79%.

Окрім цього, водіям автівок заборонили паркуватися на тротуарах, а ще у грудні 2017 року депутати міськради затвердили перелік вулиць, на яких паркування автомобілів заборонено. 

Нагадаємо, що наприкінці 2017 року у Львові вдвічі підняли вартість паркування у центрі міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.