Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тарас Козак

Четвер, 28 листопада 2019, 13:42

Яготинське порадило ЗІКу подоїти бичка руцями

Тарас Козак

Компанія Молочний альянс відмовилася від реклами на ZIKу Тараса Козака.

Про це йдеться на сайті ГК "Молочний альянс".

Компанія "Молочний альянс" до якої входять бренди "Яготинське" та "Пирятин", відмовилася від розміщення реклами на телеканалі ZIK, який належить соратнику Віктора Медведчука, нардепу від Опозиційної платформи – За життя Тарасу Козаку.

Як зазначають у компанії, на момент укладання договору щодо розміщення реклами, ZiK належав іншим власникам, а з 22 листопада вони відмовилися від реклами своїх товарів на цьому телеканалі.

"Хочемо звернути увагу на той факт, що на момент укладання договору щодо розміщення реклами (на початку року), телеканал ZiK належав іншим власникам, і на каналі працювала команда незалежних журналістів, яка боролась проти російської пропаганди. Все змінилось, коли канал змінив власника.

ГК "Молочний альянс" з 22 листопада виключила канал ZiK зі спліту в рекламних кампаніях брендів портфелю, і, наразі цей канал не буде входити до канального спліту при розміщенні рекламних кампаній брендів групи компаній в майбутньому" – наголосили у прес-службі компанії.

Зазначимо, раніше активісти у соцмережі оголосили про бойкот компаній, які розміщують рекламу на телеканалах ZIK, 112 Україна і NewsOne. У переліку компаній, яким оголосили бойкот, був "Молочний альянс", а також компанія Jacobs Douwe Egberts Ukraina.

Нагадаємо, у червні цього року Тарас Козак купив інформаційний телеканал ZIK, у жовтні 2018 року колишній депутат Опозиційного блоку Євген Мураєв продав йому телеканал NewsOne, а швейцарська компанія Plirofories AG –112 Україна. Усі канали увійшли до новоствореного медіахолдингу "Новини".

У жовтні цього року Верховна Рада створила комісію, яка розслідуватиме зміну власників телеканалів 112 Україна, NewsOne і ZiK.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.