Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сергій Коровайник

Фб Христини Процак

Четвер, 28 листопада 2019, 16:40

Секта Садового стрункими рядами чкурнула на захист цноти Коровайника

Сергій Коровайник

Суд розпочав засідання щодо Сергія Коровайника у справі про зловживання владою про будівництві індустріального парку у Рясне2.

Про це повідомила начальниця прес-служби Львівської міськради Христина Процак на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні Вищий антикорупційний суд України обирає запобіжний захід в.о. директора департаменту містобудування Львівської міськради Сергію Коровайнику в справі будівництва індустріального парку у Львові.

У залі суду, присутні екс-нардепи від Самопомочі Любомир Зубач та Олег Лаврик, заступники міського голови Львова Ірина Маруняк, Галина Слічна та Сергій Бабак, а також депутати Львівської міськради Любомир Босаневич, Олена Пасевич і Тарас Кльофа. Усі вони заявили про готовність взяти Коровайника на поруки.

Нагадаємо, вчора Вищий антикорупційний суд України призначив заставу Садовому у 1,5 млн грн в справі будівництва індустріального парку у Львові.

Як пояснили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, через оборудки із землею на території Рясне-Руської, до якої причетні мер Львова та чиновники Львівської міської ради, держава втратила 93,5 млн грн, а у цій справі ще у 2015 році до прокуратури звернулися понад 60 осіб із заявами про незаконне відчуження їх землі.

Додамо, Сергій Коровайник працює у Львівській міськраді з 2003 року. У  2015 році він замінив на посаді директора департаменту містобудування міськради Андрія Павліва, який написав заяву на звільнення. У 2017 році Коровайник задекларував 306 тис грн доходу.

У травні цього року Коровайник  отримав догану від мера Львова за допущення руйнування пам’ятки у Стрийському парку фірмою адвокатів Григорія Козловського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.