Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Софія Федина

Вівторок, 3 грудня 2019, 16:25

Федина викликає Зеленського на моральний тет-а-тет

Софія Федина

Софія Федина запросила Президента України Володимира Зеленського на пряму розмову очі-в-очі.

Про це народний депутат від партії "Європейська Солідарність" Софія Федина заявила у ефірі телеканалу "Прямий".

"Мені дуже цікаво, чи в нього є питання власної гідності. І тому в даному випадку я, користуючись цією нагодою, запрошую президента Зеленського на пряму розмову – таку от, очі-в-очі – щоб ми могли дійсно проговорити те, що мені болить зокрема, і те, чого він боїться. А тоді зрозуміти без зайвих маніпуляцій, що і як відбувається. Очі-в-очі. Я як громадянка цієї держави, а він як президент держави. Мені видається, що якщо нам обом болить Україна, ми маємо знайти порозуміння. А якщо ні – тоді вибачайте" – заявила Софія Федина.

Нагадаємо, 26 листопада ДБР скерувало до Генпрокуратури та ВРУ проект повідомлення про підозру Софії Федині через погрозу вбивства президента Володимира Зеленського та надання згоди на притягнення її до кримінальної відповідальності.  

Федина спільно з Марусею Звіробій записала відео про спілкування Зеленського з людьми у військовій формі в Золотому Луганської області. У зв'язку з цим нардеп від Слуги народу Олександр Качура подав заяву проти Федини до Генпрокуратури та ДБР.

Пізніше Софія Федина заявила, що вибачиться перед Володимиром Зеленським за свої висловлювання щодо нього, проте він має першим вибачитися за свої глузування.

Нагадаємо, СБУ повідомила, якщо лінгвістична експертиза підтвердить, що слова Федини і Звіробій були реальною погрозою, то йтиметься про ув'язнення. 

Детальну історію львівської нардепки Софійки Федини після відео з Марусею Звіробій читайте у статті Варіантів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.